Om os __

HKL  er et entreprenørfirma, som tilbyder hovedentrepriser til den offentlige og private sektor. Vi påtager os alle typer opgaver indenfor nybyggeri, renovering, ombygning og vedligeholdelse – uanset omfang og kompleksitet, herunder også gerne fredede og bevaringsværdige bygninger. Vi har mange forskellige typer kunder og hjælper både private såvel som erhvervskunder – hyppigst rådgivende arkitekter.

HKL  er etableret af 4 erfarne fagfolk, Rasmus Lilllevang, Torben Hansen, Kim Korn og Per Rasmussen, med hver deres håndværksmæssige ekspertise. Vores partnerskab bygger på mange års samarbejde og en fælles vision om at udføre byggeprojekter på en professionel måde med et særligt fokus på det gode håndværk og ikke mindst på at udføre projekter med rettidig omhuVi ved, hvor meget det betyder, at en byggeproces forløber gnidningsfrit,  ligefra planlægningsfasen til det færdige projekt står klart, og vi sætter derfor altid kundens behov i centrum.

Kunden i centrum

Om et byggeprojekt forløber gnidningsfrit afhænger meget ofte af kvaliteten af samarbejdet og hvor tæt dialogen mellem alle involverede partere er igennem hele projektets forløb. Hos HKL gør vi derfor ekstra meget ud af den indledende fase i et byggeprojekt, så vi sikrer at kundens behov og ønsker er forstået korrekt og at projektet er afstemt og kan realiseres indenfor de givne rammer.

Mange af vores kunder er professionelle bygherrer, men vi har også kunder, som måske skal bygge et hus for første gang. Uanset hvilken kundetype du er, vægter vi dialog og en tæt kommunikation højt og tilbyder derfor altid  én fast kontaktperson igennem hele byggeprojektet.

På den måde sikrer vi konsistens i kommunikationen og videndelingen, både internt hos HKL såvel som mellem de øvrige involverede partere og kunden, og erfaringsmæssigt opnåes derved de bedste resultater.

Egenproduktion

Med vores helt eget snedkeri og et in-house håndværkerteam med de dygtigste fagfolk indenfor fagområderne: Tømrer, Snedker, Murer, Jord, beton, kloak og Elektriker, kan vi stå inde for den håndværksmæssige kvalitet og samtidig sikre styringen af alle faser i et byggeprojekt.

Hvert projekt er forskelligt og kræver forskellige kompetencer, men vi sørger for at sammensætte netop det team med de kompetencer, som  et givent projekt kræver for at kunne løses til kundens fulde tilfredshed.

Ud over vores egne fagfolk, arbejder vi tæt sammen med en række faste samarbejdspartnere, som hjælper os efter behov og som vi håndværksmæssigt kan stå inde for.

Kompetencer

Hovedentreprise 

Fra ide til aflevering  – som aftalt.

Tømrer

Vores tømrer følger med udviklingen.

Snedkerværksted

Vi har snedkere til særligt krævende opgaver.

Viden og innovation

Vi hviler ikke på laurbærene, men ønsker at gå forrest med den nyeste viden indenfor vores fag. Vi sørger derfor altid for at være opdateret med de nyeste fremskridt indenfor byggebranchen, så vi kan sikre at vores kunder får den rådgivning, der lever op til nutidens behov, og at vi som hovedentreprenør opfylder de skærpede krav, der stilles til byggebranchen både idag og i fremtiden. De områder som vi særligt har i fokus er:

Projektgranskning

– Håndværksmæssig udførelse

– Byggestyring

– Kvalitetssikring

– Sikkerhed og sundhed / Sikkerhedskoordinator

Af samme grund sender vi derfor ofte vores medarbejdere tilbage på skolebænken, så de hele tiden er fuldt opdaterede på de tekniske så vel som lovgivningsmæssige krav

Rasmus Lillevang
Direktør

Tlf: +45 21 80 93 99
Email: rasmus@hkl-as.dk

Kim Korn
Afdelingsleder

Tlf: +45 20 20 11 62
Email: kim@hkl-as.dk

Per Rasmussen
Afdelingsleder

Tlf:+45 42 60 85 35
Email: per@hkl-as.dk

Vores vision

Vores vision er at udføre værdiskabende projekter til glæde og inspiration for alle involverede parter – bygherre, rådgivere og håndværkere!

Vi ved at man kommer længst med glade og tilfredse kunder.

Hos HKL tror vi, at vi får de mest tilfredse kunder ved at gøre os umage og ikke tage kundens tillid for givet. Vores filosofi bygger derfor altid på værdierne: 

 

RESPEKT, KVALITET OG TROVÆRDIGHED

Vores værdier

Respekt
HKL har respekt for dit projekt og tager ansvar for, at det gennemføres til din tilfredsstillelse. Vi ønsker at gøre os fortjente til den gode relation, så vi sammen kan skabe det optimale resultat. Vi mener, at vi bedst opnår kundens respekt ved at fremstå professionelle og forholde os ærligt til projektets omfang, udførelse og timing.
Kvalitet
Vores tilgang til ethvert byggeprojekt tager udgangspunkt i kvalitet. Både hvad angår faglighed, grundighed og forståelse for timingen. Vi har en høj faglig stolthed og går op i at levere den bedste kvalitet indenfor de fastsatte rammer.
Troværdighed
Vi ønsker at fremstå troværdige overfor alle involverede parter og mener, at at vi bedst lykkedes med det, ved at sørge for en åben, konstruktiv og ærlig dialog igennnem hele byggeprocessen.